Foto: Shutterstock

Ar katru gadu izglītības sistēma topošajiem studentiem kļūst arvien pieejamāka: individuālas mācību programmas, elastīga apmaksas sistēma, iespējas sākt mācības ne tikai rudenī (septembrī), bet arī ziemā. Ziemas uzņemšana daudzās augstskolās jau sen ir kļuvusi par tradīciju.

Ko nozīmē ziemas uzņemšana augstskolā?

Viss ir ļoti vienkārši! Tiem studentiem, kas nokavējuši vai nav varējuši izvēlēties savu mācību programmu, ir iespēja nezaudēt gadu, bet uzsākt mācības vēl tekošajā 2015./2016. mācību gadā, taču nevis no septembra, bet no februāra.

Transporta un Sakaru Institūts (TSI) no 2016. gada 4. līdz 30. janvārim izsludina ziemas uzņemšanu maģistrantūrā un tālmācības programmās!

TSI piedāvātās maģistrantūras programmas - izglītības prestižs un kvalitāte, kas pielīdzināma analoģiskām vadošo Eiropas augstskolu programmām. Sabalansēta teorijas un prakses attiecība, bagātīgs saturs, augsts pasniegšanas līmenis krievu, latviešu un angļu valodās - tas ir tikai īss TSI piedāvāto maģistrantūras programmu apraksts.

Aktuālākās TSI maģistrantūras programmas: "Transports un loģistika", "Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas", "Informācijas sistēmu vadība", "Elektronika", "Vadības zinātne (menedžments)" un "Ekonomika".

TSI piedāvā plašu tālmācību programmu izvēli: "Transporta un biznesa loģistika" (profesionālais bakalaurs), "Uzņēmējdarbība transportā" (profesionālais bakalaurs), "Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas" (bakalaurs), "Vadības zinātne (menedžments)" (bakalaurs), "Ekonomika" (bakalaurs), "Vadības zinātne (menedžments)" (maģistrs), "Ekonomika" (bakalaurs), "Transports un loģistika" (maģistrs) un "Informācijas sistēmu vadība" (maģistrs).

"Mācies tur, kur tev ir ērti!" - TSI tālmācības devīze! Jūs paši izvēlaties mācību laiku, vietu un tempu. Jūs varat mācīties jebkurā pasaules malā - kur vien pieejams internets.

"Pirms diviem gadiem pabeidzu vidusskolu un ģimenes apstākļu dēļ biju spiests aizbraukt no Latvijas. Gandrīz visi mani draugi iestājās augstskolās, bet es nepaspēju iesniegt dokumentus un ļoti uztraucos, domāju, ka nāksies vienu gadu zaudēt. Nejauši žurnālā izlasīju rakstu par ziemas uzņemšanu tālmācības programmās TSI - un, lūk, esmu jau 2. kursa students, mācos kopā ar saviem vienaudžiem, programma ir interesanta, materiāls ir viegls un pieejams. Esmu ļoti apmierināts. Ziemas uzņemšana - lieliska un ļoti noderīga ideja ". Iļja Loginovs, "Transporta un loģistikas" fakultātes 2. kursa students Transporta un Sakaru Institūtā (tālmācības programma).

Nepalaidiet garām savu iespēju! Rīkojieties tagad!
Visu informāciju par uzņemšanu meklējiet www.tsi.lv
TSI - tavas nākotnes iespējas!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!