Foto: Monta Montain Photography
"Kokradis Wood Design" ir ģimenes uzņēmums pašā Zemgales sirdī Jelgavā, tā īpašnieki – Juris Laveiķis un Elīna Laveiķe – ar lielu degsmi darbojas, lai uzņēmums varētu strādāt arī šajā situācijā, kas šobrīd ir samērā izaicinoša.

Jau vairākus gadus uzņēmums nodarbojas ar koka izstrādājumu izgatavošanu: prezentācijas materiāli, dāvanas, suvenīri, svētku dekori u.c. Šobrīd sortimentu papildinājuši stikla rotājumi.

Kokradis nodrošina personalizētas dāvanas daudziem uzņēmumiem, to klientiem, sadarbības partneriem, darbiniekiem Latvijā un ārpus tās robežām.

Uzņēmums piedāvā plašu sortimentu, ko var izmantot dažādās dzīves situācijās. Mazi svētku nieciņi – magnēti, atslēgu piekariņi, eglīšu rotājumi –, kā arī dāvanu kastes, vīna un saldumu kastes, lielformāta dekori un citas interesantas lietas. Jebkurš izstrādājums gan tekstuāli, gan dizaina ziņā ir pielāgojams klientu vēlmēm. Šogad lielu atsaucību ir ieguvušas svētku kastes ar iestrādātām LED gaismas diodēm, ozolkoka vīna kastes, koka un organiskā stikla eglīšu rotājumi.

Izstrādājumu izgatavošanai tiek izmantots ozola, oša, priedes, bērza saplāksnis, organiskais stikls. Produkti top, izmantojot CNC frēzēšanas, lāzergriešanas, krāsu drukas iekārtas. Piedāvājuma sortiments katru sezonu tiek papildināts un atjaunots. Šogad mūsu jauninājums ir krāsu druka uz kastīšu vākiem un rotājumiem.

Tieši pirms četriem gadiem piemājas garāžā aizsākās pirmie darbi hobija līmenī. Un, tā eksperimentējot, radās pašmāju uzņēmums, kas piedāvā gan individuāliem, gan korporatīvajiem klientiem oriģinālas idejas svētku dāvanām un realizē tās.

Ziemassvētku laiks ražotnē sākas jau septembrī, kad tiek izgatavoti pasūtījumi svētkiem, kopumā katru gadu četri mēneši tiek veltīti Ziemassvētku dāvanām. Tā kā uzņēmums savu darbību uzsāka novembrī, tad rudens arī ir vismīļākais mūsu darbības laiks.

Lai gan šobrīd esošā Covid-19 situācija ietekmē un ietekmēs Ziemassvētku dāvanu iegādi, uzņēmuma īpašnieki tomēr cerīgi raugās nākotnē un pieļauj, ka šogad cilvēki vairāk skatīsies vietējo ražotāju virzienā, jo pašmāju ražotāji piedāvā ļoti skaistas un oriģinālas svētku dāvanas. Arī "Kokradis Wood Design" ir parūpējies par daudzveidību svētku dāvanu klāstā, jo Ziemassvētki arī šogad būs Ziemassvētki.

"Dod iespēju citādākām dāvanām, kas radītas tepat Latvijā!"

Vairāk informācija apskatāma uzņēmuma mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!