Foto: Publicitātes foto
Gada nogales svētki ir gandrīz klāt, tāpēc modes preču tiešsaistes platforma "BestSecret" piedāvā ekskluzīvu iespēju sagādāt dāvanas sev un saviem mīļajiem bez burzmas un satraukuma. Vairāk nekā 3000 pasaulslavenu zīmolu izstrādājumu vienkopus ar atlaidi līdz pat 80% – nenokavē!

"BestSecret" ir slēgta modes sabiedrība, kurā iespējams reģistrēties vienīgi ar ielūgumu, tādējādi garantējot ekskluzīvu iespēju par vislabākajām cenām iegādāties augstākās kvalitātes modes preces sievietēm, vīriešiem un bērniem.

"BestSecret" zīmolu klāstā atrodami tādi nosaukumi kā "United Colors of Benetton", "edc by Esprit", "Dior", "Levi's", "Guess", "Max Mara", "Marella", "Tom Ford", "Balenciaga", "Calvin Klein", "Diesel", "Furla", DKNY, "Tom Tailor", "Under Armour", "Nike", "Converse" un daudzi jo daudzi citi.

Tuvojoties gadumijas svētkiem, "BestSecret" piedāvā reģistrēties un iegūt īpašu iespēju iegādāties izmeklētu apģērbu, apavus, sporta preces un aksesuārus, kā arī preces mājoklim un skaistumkopšanai plašā klāstā par cenām, kādas nav iespējams atrast nekur citur. Pārliecinies par to pats!

Ziemassvētku veltes sev un mīļajiem

"BestSecret" ir īstā vieta, kur nodoties nesteidzīgai kvalitatīvu un oriģinālu Ziemassvētku dāvanu izvēlei. Gatavojoties gada nogales svētkiem, platformā izveidota īpaša svētku sadaļa – Adventes kalendārs, kurā ik dienas pieejami jauni pārsteigumi, speciāli piedāvājumi un atlaižu kuponi, tādējādi nodrošinot ar vēl izdevīgākiem piedāvājumiem.

Bagātīgs dekoratīvās kosmētikas un smaržu piedāvājums, izsmalcināti aksesuāri – sākot no brillēm un jostām, beidzot ar rokaspulksteņiem un pat rakstāmpiederumiem, dizaineru somas gan ikdienai, gan ceļojumiem, apģērbs un aksesuāri mājdzīvniekiem, interjera elementi – dizaina trauki, sveces, tekstila izstrādājumi u. c., kā arī šobrīd tik aktuālās mutes un deguna maskas.

Tāpat iespējams izvēlēties kādu no gaumīgajiem gatavajiem dāvanu komplektiem, savukārt sadaļā "Christmas" tu atradīsi tematisku apģērbu un aksesuārus, lai svētku gaidīšanu un svinēšanu padarītu sevišķi autentisku.

Svinīgi tērpi gada nogales svētkiem

Svētki nav iedomājami bez skaista svētku tērpa, kas tā nēsātājam liek justies pacilāti un īpaši, garantējot neaizmirstamas atmiņas. Vai tās būtu romantiskas vakariņas divvientulībā ar mīļoto cilvēku, vai sirsnīga pasēdēšana pie eglītes ģimenes lokā – "BestSecret" atradīsies svinību apģērbs ikvienai gaumei un situācijai. Garas, pusgaras un koķetas kleitas un kleitiņas, grezni svārki, blūzes un topi, žaketes, svinīgas bikses un kostīmi sievietēm, savukārt vīriešiem – eleganti dizaineru uzvalki, nevainojama piegriezuma krekli un bikses, kā arī aksesuāri, kas būs kā punkts uz "i".

Lai ziema nepārsteidz nesagatavotu

Nav nekāds jaunums, ka ziemas mūsu platuma grādos mēdz būt diezgan neparedzamas. Arī par to, ko vilkt mugurā un galvā, kad pēkšņi iestāsies auksts laiks, galva šogad jālauza nebūs. "BestSecret" atrodams viss, kas nepieciešams, lai ziemu tu sagaidītu pilnībā nodrošinājies, turklāt – kas nav mazsvarīgi – arī stilīgs. Silti mēteļi un jakas – gan klasiski, gan sportiski, šalles, cepures un cimdi, zābaki – gan ērtie un siltie "Ugg", gan eleganti augstpapēžu zeķzābaki un jātnieku stila augststulmu ikdienas zābaki, kā arī ziemas sportošanai nepieciešamais apģērbs un aksesuāri – sākot no termoveļas un zeķēm, beidzot ar ķiverēm un aizsargbrillēm.


Jaunākās izsmalcināta stila vēsmas ikdienā


Līdztekus svinību un aukstā laika apģērbam "BestSecret" piedāvā arī apgādāt sevi un savus tuviniekus ar kvalitatīvu un stilīgu ikdienas apģērbu. Sākot no apakšveļas un brīvā laika apģērba, beidzot ar nekad aktualitāti nezaudējošiem dizaineru džinsiem un siltiem adījumiem. Tāpat padomāts ir arīdzan par specializētu apģērbu grūtniecēm un lielāku izmēru nēsātājām, kā arī atsevišķu sadaļu bērniem – gan tiem, kuriem šie Ziemassvētki būs pirmie mūžā, gan prasīgiem pusaudžiem.

Visas mājaslapā aplūkojamās preces ir pieejamas noliktavā, tādējādi "BestSecret" garantē ātru piegādi, savukārt preču atgriešana ir bez maksas. Izmanto ekskluzīvo iespēju pievienoties modes elitei, pirms nav par vēlu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!