Foto: Publicitātes foto
2021. gads tuvojas beigām, un mēs visi ar nepacietību gaidām jauno – 2022. – jeb Tīģera gadu. Ceram, ka nākamgad vīruss beidzot atkāpsies, pasaule atgūsies un mēs atgriezīsimies pie normālas "pirmskovida" dzīves. Šajā brīnumainajā Ziemassvētku un Jaunā gada gaisotnē vispareizākais būtu padomāt par dāvanām saviem radiniekiem, tuviniekiem, draugiem, biznesa partneriem un kolēģiem.

Šodien mēs parunāsim par to, kādas ekskluzīvas dāvanas no dārgmetāliem Ziemassvētku un Jaunā gada priekšvakarā jums ir sarūpējusi juvelierizstrādājumu fabrika "GEMMI" – senākā juvelierizstrādājumu fabrika Rīgā, kā arī finanšu kompānija "Money Express", kura piedāvā saviem klientiem plašu investīciju produktu klāstu (999,9 proves zelta un sudraba stieņus un monētas).

Tātad, sāksim ar juvelierizstrādājumiem. Kas var būt labāks par zelta gredzentiņu ar briljantu, auskariem vai ķēdīti?

No 15. decembra juvelierizstrādājumu fabrikas "GEMMI" veikals Rīgā, Lāčplēša ielā 121 un interneta veikals www.gemmi.lv izsludina lielo Ziemassvētku izpārdošanu. Atlaide iepriekšējām kolekcijām – 50%, atlaide 2021./2022. gada kolekcijai – 30%!

Uzmanību! "GEMMI" rūpējas par savu klientu veselību un piedāvā iespēju iegādāties savu produkciju jebkur Latvijā, neizejot no mājas: interneta veikalā www.gemmi.lv. No 15. decembra līdz 5. janvārim interneta veikala klientiem piedāvājam bezmaksas piegādi Latvijā par pirkumu virs 100 eiro. Pērkot rotas internetā, jums nav jāuztraucas par sertifikātu, turklāt šajos diezgan grūtajos laikos iepirkšanās internetā kļūst arvien populārāka.

Gredzeni, ķēdītes, auskari, rokassprādzes un daudz kas cits no sudraba, zelta, ar dārgakmeņiem un pērlēm par pievilcīgām cenām juvelierizstrādājumu veikalā www.gemmi.lv.

Iespējams, kāds prātīgi bildīs, ka dāvināt rotaslietas saviem biznesa partneriem, kolēģiem un darbabiedriem nav īsti pareizi, un tā tas patiešām ir. Tiesa, uztraukumam nav pamata – īpaši šim gadījumam "GEMMI" fabrikas mākslinieki jau gandrīz 25 gadus rada ekskluzīvas "Voloshin" sudraba suvenīru figūriņas. Kolekcija ir nosaukta par godu "GEMMI" fabrikas dibinātājam Jevgeņijam Vološinam, kurš līdz pat šai dienai sadarbojas ar fabriku kopš tās atvēršanas 1995. gada 12. aprīlī.

"Voloshin" kolekcijas pērles ir lielas sudraba figūriņas. Katra no tām ir veltīta vienam noteiktam dzīvniekam – gada simbolam pēc ķīniešu kalendāra. Šīs limitētās sērijas figūriņas (tikai 150 figūriņas katru gadu) ir piestiprinātas uz pusdārgakmeņa – jašmas – paliktņa. Katrai ir vārda sertifikāts ar numuru un kolekcijas autora parakstu, kā arī ekskluzīvs iepakojums.

Šāda figūriņa izrotās pat vissmalkāko interjeru. Daudzas "Voloshin" figūriņas atrodas pazīstamu cilvēku un veiksmīgu uzņēmēju kolekcijās visā pasaulē.

2022. gada priekšvakarā "GEMMI" ir radījis unikālu tīģera uzņēmēja figūriņu ar cigāru vienā ķepā un zelta stieni otrā. Šāda dāvana neatstās vienaldzīgu nevienu, pat visprasīgāko skaistuma cienītāju. Dāvanas cena: 750 eiro par figūriņu.

Tiesa, ja neesat gatavi šķirties no šādas summas, piedāvājam mazus sudraba tīģerīšus par pievilcīgāku cenu.

Protams, veikala sortimentā ir atrodams plašs dažādu gadu un izmēru sudraba figūriņu klāsts visdažādākajiem dzīves gadījumiem. Visas šīs figūriņas ir pieejamas gan veikalā un interneta veikalā, gan arī "Etsy" platformā. Iepazīstieties ar piedāvāto figūriņu klāstu, un, iespējams, jūs atklāsiet sev jaunu, brīnumainu sudraba juveliermākslas izstrādājumu pasauli, kurā katra mākslas darba vērtība laika gaitā tikai aug!

Ķīniešu Jaunā gada un Tīģera gada tematika ir ļoti populāra arī numismātu vidū. Tā, piemēram, Austrālijas Monētu nams katru gadu laiž klajā limitētu zelta monētu sēriju – katra monēta sver vienu unci un attēlo nākamā gada simbolu. Šogad visas 30 000 monētas ar zelta tīģeri tika izpirktas rekordīsā laikā. Baltijas valstīs ir pieejami vien daži desmiti šo monētu, un daļu no tām piedāvā "Money Express". Monētu par aptuveni 1780 eiro (galīgā cena atkarīga no zelta cenas biržā pirkuma brīdī) var iegādāties interneta veikalā: www.gold.moneyexpress.lv.

"Money Express" piedāvā arī sudraba tīģera monētas, kas sver 1/2 unci, vienu unci un divas unces un maksā attiecīgi 25, 40 un 70 eiro. Tā neapšaubāmi būs lieliska piemiņas dāvana jūsu draugiem un tuviniekiem!

Taču, ja dzīvnieki – ķīniešu kalendāra simboli – jūs īpaši neinteresē, jūsu uzmanību varētu piesaistīt 999,9 proves zelta monētas, kas tiks pienācīgi novērtētas jebkurā situācijā un kuru cena tikai kāps. Vispopulārākās monētas Latvijā ir: "Gold Krugerrand", "Maple Leaf", "Philharmonic". Šīs un citas monētas piedāvā arī "Money Express" savā specializētajā mājaslapā.

Varbūt vispiemērotākie jums būs Šveices ražotāja "Valcambi" investīciju zelta stieņi.

Mūsu finansiāli ārkārtīgi nestabilajā pasaulē, kurā analītiķi nebeidz pareģot globālu finanšu krīzi, tieši investīciju zelts vēsturiski vienmēr ir bijis "klusā osta", kas ļauj nosargāt investīcijas un uzkrājumus. Ne velti pēdējā laikā pasaules bagātākās kompānijas un pat veselas valstis tonnām iepērk investīciju zeltu. Arī jūs varat sākt veidot savu investīciju zelta portfeli. Un tam nevajadzēs daudz naudas. Jūs varat sākt ar viena grama, 2,5 gramu, piecu vai desmit gramu stieņiem. Nopietnākām investīcijām piedāvājam 20 gramu, vienas unces, 50 un 100 gramu stieņus. Visi stieņi ir firmas iepakojumā un katram ir savs unikālais numurs.

Pēdējā laikā pat šajā konservatīvajā uzņēmējdarbības segmentā parādās tādi jaunumi kā apaļie un pat ekoloģiski tīrie "zaļie" stieņi. Tas viss ir pieejams "Money Express" interneta veikalā.

Labākās dāvanas, kuras izturējušas laika pārbaudi, ir dārgmetālu izstrādājumi. Juvelierizstrādājumi, "Voloshin" sērijas ekskluzīvie suvenīri no sudraba, investīciju monētas un stieņi – tās visas ir vērtības, kuras joprojām nav zaudējušas savu aktualitāti un kuras cilvēku vidū būs pieprasītas vēl ļoti ilgi.

Laipni lūdzam pēc dāvanām "GEMMI" veikalā Lāčplēša ielā 121 un interneta veikalos www.gemmi.lv un www.gold.moneyexpress.lv.

Jūs un jūsu tuvinieki būsiet apmierināti! Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgo jauno 2022. Tīģera gadu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!