Kamīnu meistariem un tirgotājiem gribētos izcelt kamīnu, kā neatņemamu sastāvdaļu Ziemassvētku noskaņas radīšanai. Pilnīgi iespējams, ka šajā apgalvojumā ir arī kāda daļa patiesības.
Tuvojoties ziemas aukstajiem mēnešiem kamīnu un SPA salonā Kamina
www.kamina.lv
ir iespēja iegādāties īpašu ar Ziemassvētku noskaņu apveltītu kamīnu par īpaši labvēlīgiem nosacījumiem. Ļoti iespējams, ka šis nav pats atbilstošākais piedāvājums Jūsu gaumei un vajadzībām, tāpēc aicinam Jūs apmeklēt mūsu mājas lapu
www.kamina.lv
un iepazīties ar piedāvāto kamīnkrāšņu un kamīnu klāstu. Latvijas tirgū kamīnu un SPA salons Kamina piedāvā Zviedru ražotāju Svenska Kakelugnar, Warmo un Camina produkciju, kā arī Kanādā ražotās Vermont Casting krāsnis un kamīnus.

Latvijas klimatiskajiem apstākļiem īpaši piemērotas ir masīvās Svenska Kakelugnar kamīnkrāsnis. Tās ir aprīkotas ar samērā unikālu siltuma akumulēšanas tehnoloģiju. Šāda tipa krāsnis tiek piedāvātas jau ar pilnu apdari (kurtuve tiek komplektēta kopā ar siltuma akumulējošo korpusu un apdari atkarībā no dizaina variācijas). Kamīnkrāsns ilgstoši uztur siltumu un ir īpaši piemērotas plašu mājokļu apsildei. Taču, tehniski krāsns ir būvēta tā, lai pēc vajadzības siltuma uzturošo korpusu būtu iespējams atslēgt, tādējādi krāsns kalpo kā parasts kamīns siltākos laika apstākļos. Cenas ziņā šī krāsns ir apmēram par 20% dārgāka par parastu kamīnu, taču siltuma īpašības un funkcionalitāte daudzkārtēji atsver šo ieguldījumu.

No Kamina produkcijas izceļamas arī ir dizaina līnijas krāsnis. To apdarē izmantoti Itālijas elementi un materiāli, kā piemēram, klints iezis un moderni apstrādāts metāls. Izmantotās tehnoloģijas nodrošina atkārtotu dūmgāžu sadedzināšanu labākam sadegšanas koeficentam, savukārt īpaši veidotās gaisa sprauslas nodrošina diezgan intriģējošu uguns liesmas rotaļu. Šīs krāsnis īpaši piemērotas modernā tipa dzīvokļiem un mājām.

Dizaina un tehnoloģiskais līdzsvars ir panākts arī Warmo kurtuvēs. Aprīkotas ar izliektiem stikliem un iebūvētu ventilatoru, tās iederēsies izsmalcināti veidotā klasiskajā kamīnā.

Vermont Casting un Dovre ražotās krāsniņas ir pazīstamas ar savu augsto efektivitāti, vides draudzīgumu un īpaši ilgo malkas degšanas laiku. Tām ir augstas kurināmā taupīšanas un sadegšanas īpašības.

Kamīnkrāsnis, kamīni, plītis un krāsnis – kamīnu salonā Kamina, E. Birznieka- Upīša ielā 18, tālrunis - 7281940. Sīkāka informācija www.kamina.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!