Pavasaris ir piemērotākais laiks siltiem un gaišiem smaidiem. Pavasarī daba atmostas un uzplaukst, bet saule apžilbinoši spoži mirdz pie zilajām debesīm, tava seja patīkami veldzējas siltajos saules staros, tas viss tev liek atplaukt burvīgā smaidā. Dvēsele priecājas un staro, dalīdamās priekā par labo garastāvokli ar draugiem un nejaušiem garāmgājējiem. Divkārt patīkami smaidīt tad, ja smaids ir patīkams apkārtējiem, ja tas ir skaists, patiess un īsts. Daudzus samulsina tas, ka mums nav patiesi dabīgs zobu baltums, un smaids nemirdz veselīgā priekā.
Luma-Arch.
Šī sistēma ir patiess progress zobu balināšanā, izmantojot gaismas enerģiju. Procedūrai stomatoloģiskajā kabinetā nav nepieciešami papildus vairāki pielietojumi un metodes. Pat vairāk, tā padara Jūs ne tikai par neatvairāma smaida īpašnieku, bet arī palīdz aizsargāt zobus no vairākām neērtībām, tai skaitā no tik bīstamām kā parodontīts.

„Tāpēc šī procedūra kļuva ne tikai kosmētiska, bet arī nepieciešama zobu veselības un higiēnas uzturēšanā” – saka Anastasija Petkēviča, medicīniskā salona „ULTRAMEDS-K” stomatoloģe. „Šī metode atļauj balināt abas zobu līknes virsmas pacientam tikai 28 minūtēs, un efekts ir uzreiz redzams, nav nepieciešamības gaidīt balināšanas rezultātus vairāku nedēļu garumā, kā tas notiek pierastās formās, kad zobu balināšanu veic mājās”.

Pie profesionālas zobu balināšanas pēc Luma-Arch tehnoloģijas uz priekšējo zobu virskārtas uzklāj speciālu gēlu, kas aktivizējas īpašas gaismas lampas iedarbībā ārsta kontrolē pusstundas laikā. Pēc tāda procesa zobi kļūst baltāki par 8-9 toņiem. Balināšana notiek bez silta starojuma pielietošanas, kas novērš iespējamību zobu pulpai nevēlami pārkarst. Procedūra ir pavisam nesāpīga. Procedūras gaitā Jums nepielietos nevienu zobu urbjamo mašīnu, vēl jo vairāk zobu stangas. Jūs nejutīsiet nekādu diskomfortu. „Aizveriet acis, varat pat nosnausties, un uzreiz pēc pusstundas jūs kļūsiet par burvīga smaida īpašnieku” – apliecina Anastasija.

Šāds zobu balināšanas veids piemērojams arī problemātiskiem zobiem ar paaugstinātu jūtīgumu, saplaisājušām un sašķeltām emaljām, atkailinātām saknēm, nehermētiski noslēgtām plombām. Kas tad izmanto šādu pakalpojumu? Kā atzīmē Anastasija, kopš zobu balināšanas sistēmas parādīšanās Latvijā, šo pakalpojumu izmanto ne tikai respektabli un nodrošināti cilvēki. Tagad zobus balina visi, kas rūpējas par savu veselību un mutes higiēnu. Šis pakalpojums vairs nav elitārs. Tagad tas ir pieejams un izmantojams visiem iedzīvotājiem. Pirmais, ko dara pacienti pēc procedūras – skatās spogulī, daži pat nedaudz „atņirdz” zobus, cenšoties saskatīt „jaunos”, un klients uzreiz atmaigst dabiskā smaidā, ieraugot jauniegūto efektu un rezultātu. Vairums uzdod jautājumu – vai šis efekts saglabāsies ilgstoši? Zobu balināšanas rezultāts var saglabāties pat visu dzīvi, protams, nepieciešams regulāri ievērot speciālista ieteikumus izvairīties no smēķēšanas, uzturā pēc iespējas mazāk lietot produktus un dzērienus ar krāsojošām īpašībām (kafija, tēja, ogas un tumšie augļi). Pats galvenais – ievērot elementāras zobu un mutes higiēnas noteikumus.

Vinnējiet smaidu!

Jūs noteikti ieinteresēja jautājums par to, cik tad maksā šī lieliskā procedūra? Medicīniskajā salonā „ULTRAMEDS-K” Jūs varat iegūt sniegbaltu smaidu tikai par 60 latiem. Viens apmeklējums, viens maksājums – Jūs jau smaidāt ar nenovērtējami dabisku smaidu!

UZMANĪBU! Smaidiet pavasarim – Jums ir vienreizēja iespēja izmēģināt savu veiksmi konkursā, kuru rīko „ULTRAMEDS-K”. Jūs varat iegūt sniegbaltus zobus pēc Luma-Arch balināšanas metodes. Lai to sasniegtu, jums vajag ienākt šeit, un atbildēt uz jautājumiem, uz kuriem jums palīdzēs medicīniskā centra "ULTRAMEDS-K” mājaslapā atrodamā informācija.

„ULTRAMEDS-K” – neliels salons, kur nav steigas, „plūsmas metodes” pazīmju, „konveijera” principa, kas visbiežāk novērojams lielajās klīnikās. Mūsu rūpes par pacientu sākas tiklīdz Jūs pārkāpiet salona slieksni. Šeit Jūs pacienās ar kafiju, atcerēsies Jūs pēc sejas un vārda, šeit Jūs sevi sajutīsiet kā draugu, nevis tikai kā pacientu. Ja esat izlēmis pārstāt slēpt savus zobus no apkārtējiem un smaidīt ar atvērtu un siltu smaidu, tad šeit Jūs vienmēr gaida, un ir gatavi atbildēt uz visiem Jums interesējošiem jautājumiem.

Pavasaris – pats piemērotākais laiks siltiem smaidiem! „ULTRAMEDS-K” – jūs smaidīsiet!

Zvaniet, jautājiet, nāciet uz medicīnisko centru „ULTRAMEDS-K” Rīgā, Dzirnavu ielā 87/89, tālr. 7244888, 7244188;

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!