Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kāds pusaudzis aizturēts aizdomās par sporta centra ģērbtuvju apzagšanu, no tām nozogot 12 dārgus mobilos telefonus, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Pagājušajā nedēļā kādā sporta centrā Pārdaugavā kārtējo reizi tika apzagti ģērbtuves skapīši. Kamēr sportotāji, ģērbtuvēs pārģērbušies, devās uz treniņiem, tikmēr kāds garnadzis, uzlaužot metāla skapīšus, nozaga vairākus mobilos tālruņus. Sportotāji, pārrodoties no treniņa, konstatēja, ka pavisam kopā ir apzagti 12 skapīši un no tiem nozagti dārgi mobilie telefoni.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess un pēc video ieraksta noskaidrots jaunietis, kurš paveicis šīs zādzības. Tas ir kāds 14 gadus vecs puisis, kurš iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā. Policisti ātri jaunieti aizturēja.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka jaunietis nāk no samērā turīgas ģimenes, un vienmēr no vecākiem saņēmis kabatas naudu, taču pusaudzis apgalvojis, ka vēlējies vairāk naudas.

Jaunietis savu vainu zādzībās atzīst, un nozagtos mobilos tālruņus esot jau paspējis realizēt, Imantas teritorijā tos pārdodot nepazīstamiem cilvēkiem. Pēdējo nozagto mobilo tālruni, iPhone5, viņš pārdevis par 200 latiem. Kā atzīst zaglēns - naudu esot iztērējis, bet neatklāj kādiem nolūkiem.

Šobrīd izmeklēšana turpinās, lai atgūtu nozagtās mantas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!