Foto: DELFI

Valsts policija ceturtdien, 23. jūlijā, par "žiguļa" zādzību aizturējusi kādu 27 gadus vecu vīrieti, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Pagājušajā ceturtdienā ap pulksten 23:00 Rīgas Teikas iecirkņa policisti reidā Lielvārdes ielā pamanījuši kādu koši sarkanas krāsas automašīnu. Tajā pie stūres atradies, iespējams, iereibis vadītājs, bet otrs vīrietis mēģinājis automašīnu stumt.

Pārbaudot automašīnu un abas aizdomīgās personas, likumsargi konstatējuši, ka automašīna ir zagta. Likumsargu iegūtā informācija liecinājusi, ka žigulis nozagts naktī uz 22. jūliju Stirnu ielā.

Policisti abus vīriešus aizturējuši un noskaidrojuši, ka automašīnas stūmējs bijis tikai garāmgājējs. Viņš gadījies neīstajā laikā un vietā, kad iereibušais vīrietis palūdzis iestumt automašīnu.

Pēc paskaidrojuma saņemšanas policija vīrieti atlaidusi, savukārt otrs aizturētais, 1988. gadā dzimušais vīrietis, ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Aizturēšanas brīdī vīrietis atradies 3,4 promiļu reibumā. Vīrietis jau iepriekš tiesāts par zādzībām. Saistībā ar automašīnas zādzību pret aizturēto policja sākusi kriminālprocesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!