Foto: DELFI
Otrdien ap plkst.6 policija saņēmusi informāciju par to, ka Aglonas novadā, Grāveru pagasta Grāveru ciemā, uz taciņas netālu no kādas mājas atrasts kāds 1989.gadā dzimis vīrietis ar šautu brūci.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Inguna Pužule informēja, ka patlaban notikuma vietā strādā operatīvā grupa, bet sākotnējā informācija liecina, ka vīrietis, visticamāk, izdarījis pašnāvību, nošaujoties ar gāzes pistoli, kas bijusi pielāgota šaušanai ar kaujas patronām.

Par notikušo tiks sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma XIII nodaļas - par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību, nozīmētas neieciešamās ekspertīzes. Policija turpina skaidrot negadījuma iemeslus.

Aglonas novada domē skaidroja, ka 22 gadus vecais vīrietis nekur nav strādājis, pēdējā laikā dzīvojis viens pats, viņa draudzene pirms kāda laika bija devusies strādāt uz Angliju.

Nedz veselības, nez ar alkohola lietošanu saistītu problēmu vīrietim neesot bijis. Viņš bijis samērā noslēgts un visas savas emocijas turējis sevī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!