Foto: DELFI

Trešdien, 25. maijā, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Centrālās pārvaldes darbinieki apturēja automašīnas vadītāju, kurš policistiem pavēstīja, ka ir piedzēries, jo sastrīdējās ar draudzeni, informē RPP.

Kārtībsargi iepriekš saņēma informāciju par Volkswagen markas automašīnu, kuru vada, iespējams, alkohola reibumā esošs vīrietis. Aizdomās turēto automašīnu policisti pamanīja uz Akmens tilta un vairākkārt pavēlēja tās vadītājam apstāties. Taču šoferis turpinājis ceļu.

Automašīna visbeidzot apturēta Aleksandra Čaka ielā. Lai gan automašīnas logi bijuši nolaisti, vadītājs policistiem skaidrojis, ka rīkojumus apstāties nav dzirdējis. Likumsargi arīdzan ievērojuši, ka šoferis nav piesprādzējies.

Vīrietis policistiem atzinās, ka lietojis alkoholu, jo sastrīdējies ar savu draudzeni. RPP darbinieki izsauca Ceļu policistus. Taču ierodoties Valsts policijas darbiniekiem, vīrietis sācis agresīvi uzvesties. Viņš vicinājies ar rokām un atteicies kāpt operatīvajā policijas auto.

Policisti agresīvo vīrieti aizturējuši un nogādājuši slimnīcā, lai noteiktu alkohola koncentrācijas līmeni vīrieša organismā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!