Foto: Policija
Policija aicina iedzīvotājus uzmanīties no kādas krāpnieces, kura sola iekārtot darbā Lielbritānijā, portālu "Delfi" informēja policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Sieviete, kura uzdodas par Tatjanu Kirilovu, sola iekārtot darbā Lielbritānijā, taču patiesībā ir krāpniece. Pagaidām noskaidrots, ka minētā sieviete iekasē 130 latus par ceļa izdevumiem un noslēdz līgumu, kurā it kā garantē darba iespējas Lielbritānijā.

Policijas rīcībā ir informācija, ka krāpnieces dotajiem personas datiem neatbilst neviena Latvijas iedzīvotāja un policijā jau vērsušies pirmie cietušie. Apkrāptie pastāstīja, ka papildus 130 latiem vēl bija jāsamaksā 100 Lielbritānijas mārciņas it kā galapunktā sagaidošajam koordinatoram. Vēlāk cietušie atklāja, ka nekādas darba iespējas viņiem netiek dotas un viņiem pašu spēkiem nācās atgriezties Latvijā.

Policija aicina iedzīvotājus neiesaistīties darījumos ar attēlā redzamo sievieti, jo pastāv aizdomas, ka viņa varētu organizēt vēl citus braucienus no Rīgas. Ja kādam ir jebkāda informācija par šīs sievietes personību, pastrādātajiem noziegumiem vai atrašanās vietu, policija aicina iedzīvotājus atsaukties uz tālruņa numuriem: 67208064, 67208238, 27892029 vai 112.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!