Svētdien, 27. oktobrī, pulksten 16.14 Rīgas pašvaldības policijas Videonovērošanas centra darbinieki pamanījuši kādu vīrieti, kurš Vaļņu ielas gājēju tunelī piezogas kādam gājējam no mugurpuses un no somas izņem melnu maku, portālu "Delfi" informēja pašvaldības policijā.

Redzot notiekošo, informācija nodota tuvākajai ekipāžai, vienlaikus Videonovērošanas centra darbinieki ar kameras aci turpinājuši sekot iespējamam zaglim.

Meklēto vīrieti kārtības sargi pārtvēruši Stacijas laukumā. Iespējamais pārkāpējs uzreiz aizturēts un ievietots patruļautomašīnas aizturēto personu nodalījumā, taču nozagtā maka pie viņa nebija. Uzreiz pēc tam viens no policistiem devies apsekot gājēju tuneļus, pa kuriem vīrietis bija atnācis.

Vienā no atkritumu urnām policists atradis maku, taču tajā nebija dokumentu, kas ļautu noskaidrot īpašnieka identitāti. Makā bija vien ierīce cukura līmeņa izmērīšanai asinīs un medikamenti.

Iespējamais zaglis un maks nogādāts Valsts policijā. Pašlaik cietušā identitāti joprojām nav izdevies noskaidrot, tādēļ policija lūdz cietušo atsaukties pa tālruni 110 vai 67086200 vai arī vērsties klātienē Valsts policijā Matīsa ielā 9.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!