Foto: F64

Šomēnes Valsts policija (VP), veicot meklēšanas pasākumus, aizdomās par laupīšanām un zādzībām aizturēja trīs vīriešus.

Šie noziegumi bija izdarīti kopš 2020. gada novembra Rīgā, Pļavnieku mikrorajonā, sievietēm no rokām izraujot somiņas. VP ir informācija par sešām sievietēm, kuras cietušas no šo personu noziedzīgajām darbībām.

Visi aizturētie jau iepriekš ir sodīti par mantiskiem noziegumiem, portālu "Delfi" informēja VP pārstāve Gita Gžibovska.

Veicot kratīšanu aizdomās turēto personu dzīvesvietās, likumsargi atrada un atsavināja narkotiskās vielas – MDMA tabletes.

Tāpat atsavināti pieci, iespējams, zagti velosipēdi, kuriem tiek skaidrota izcelsme: velosipēds "Bottecchia FX 510"; velosipēds "Panther 4 Dirt PD 555"; velosipēds "Muddyfox Recoil 26"; velosipēds "Giant ATX suspension 830"un bērnu velosipēds "Arkus Kid Bike Tom 20 HI- TEN".

VP aicina aplūkot tās mājaslapā esošos velosipēdus, kā arī atsaukties to likumīgos īpašniekus, zvanot VP Rīgas Ķengaraga iecirkņa dežūrdaļai pa tālruņa numuru 67086800 vai iecirkņa amatpersonai pa tālruņa numuru 67086873, vai arī pa Valsts policijas vienoto diennakts tālruņa numuru 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!