Foto: Valsts policija

Valsts policijas Kriminālizmeklēšanas pārvalde meklē attēlā redzamo Dmitriju Tiščenko. 1982.gadā dzimušais vīrietis tiek turēts aizdomās par vismaz 238 gramu metamfetamīna neatļautu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā 2013. gadā Rīgā.

Vasts policijā portālu "Delfi" informēja, ka meklētais vīrietis saukts pie kriminālatbildības pēc Krimināllikuma 253.1 panta 3. daļas par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā lielā apmērā pēc iepriekšējas vienošanās personu grupā.

Valsts policijas meklētais Dmitrijs Tiščenko jau iepriekš, 2013. gadā, izsludināts arī starptautiskā meklēšanā Eiropas meklēto noziedznieku vidū. Aizdomās turētais ievietots arī interneta vietnē "Europe's Most Wanted Fugitives".

Policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuriem ir jebkāda informācija par Dmitrija Tiščenko pašreizējo atrašanās vietu vai jebkāda cita, izmeklēšanā noderīga informācija.

Iedzīvotāji aicināti policiju informēt, zvanot pa tālruņa numuriem 110, 67075440, 67075200 vai rakstot e-pastu kip@vp.gov.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!