Aizdomās par kāda vīrieša slepkavību augusta nogalē Tukuma policija aizturējusi piecus jauniešus, tajā skaitā vienu 14 gadus vecu zēnu, šodien ziņo laikraksts “Neatkarīgā”.
26.augustā Tukumā, Lielā ielā, atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Vēlāk noskaidrots, ka tas ir 22 gadus vecs tukumnieks, kurš nogalināts jau naktī no 20. uz 21.augustu, “Neatkarīgajai” apstiprināja Valsts policija.

Aizdomās par šo noziegumu aizturēti pieci jaunieši. Tukuma rajona policijas pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Helmuts Lukačovs informēja, ka viens no aizdomās turētajiem ir 14 gadu vecs, bet pārējie četri - vecumā no 18 līdz 20 gadiem.

Tiesa visiem pieciem kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu. Lukačovs izmeklēšanas interesēs pagaidām sīkāku informāciju par nozieguma apstākļiem nevēlējās sniegt.

“Tas nav parasts ģimenes skandāls ar izrēķināšanos,” paskaidroja Kriminālpolicijas priekšnieks. Aizdomās turētie jau iepriekš bijuši policijas redzeslokā par zādzībām un laupīšanu Tukuma pilsētā un Tumes pagastā, raksta vietējā avīze. Šā pagasta padomes priekšsēdētājs Arvīds Driķis informēja, ka par notikušo uzzinājis no masu medijiem, bet viņa rīcībā nav ziņu, kas šie ir par jauniešiem un kādi bijuši viņu noziegumi viņa pagastā.

Policija ierosinājusi krimināllietu par slepkavību. Šogad Tukuma rajonā tā ir otrā reģistrētā slepkavībā. Februāra vidū Tukuma rajonā nogalināta alus darītavas “Aldaris” mārketinga direktore Laima Priedīte, norāda laikraksts. Viņas slepkavībā apsūdzēts jaunietis, kurš nozieguma brīdī bijis 14 gadu vecs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!