Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Valsts policija (VP) aizdomās par kāda vīrieša vardarbīgu nonāvēšanu Ventspilī aizturēja vīrieti. Šobrīd viņam piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums, portālu "Delfi" informēja likumsargi.

Kā iepriekš vēstīja policija, naktī no 31. decembra uz 1. janvāri, ap pulksten 02.40 likumsargi saņēma ziņu, ka Ventspilī, Saules ielā pie daudzdzīvokļu nama atrasts vardarbīgā nāvē miris vīrietis. Policisti par notikušo uzsāka kriminālprocesu, veica procesuālās un izmeklēšanas darbības, un noskaidroja iespējamo vainīgo.

Aizdomās par slepkavību VP aizturēja vīrieti un devās uz tiesu lūgt vīrietim piemērot drošības līdzekli – apcietinājumu, kas ir stājies spēkā. Aizturētajam ar bojā gājušo bija savstarpējs konflikts, kas, visticamāk, pāraudzis fiziskā vardarbībā, kas rezultējies ar vīrieša nāvi, pieļauj policija.

Šobrīd VP turpina izmeklēšanu kriminālprocesā par slepkavību. Saskaņā ar Krimināllikumu, par šādu noziedzīgu nodarījumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!