Foto: DELFI

Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki piektdien pusdienlaikā saņēma izsaukumu uz Daugavgrīvas ielu, kur saskaņā ar iedzīvotāju teikto kādas aizdomīgas automašīnas pasažieri aptur citas automašīnas, tīklā "Facebook" informē policija.

Policijai ziņots, ka ceļa malā atrodas zaļas krāsas automašīna, kurai blakus atrodas aizdomīgi vīrieši.

Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki pamanīja zaļas krāsas automašīnu ar Somijas valsts reģistrācijas numuru, kura novietota stāvēšanai uz bremzēšanas joslas. Pie automašīnas atradās divi tumsnēji vīrieši, bet pie stūres sēdēja trešais vīrietis.

Uzrunājot personas, policijas darbinieki paskaidroja uzrunāšanas iemeslu un lūdza uzrādīt personu apliecinošus dokumentus, ko personas arī izdarīja. Noskaidrojās, ka personas ir Rumānijas pilsoņi, kuri stāstīja, ka pašlaik no Somijas dodas uz Rumāniju.

Visu sarunas laiku personas uzvedās ļoti tramīgi, tāpēc policisti lūdza uzrādīt mašīnas bagāžnieka saturu. Vīrieši aizbildinājās, ka bagāžnieka durvis ir salūzušas un ka tās nevar atvērt. Tika pieņemts lēmums piesaistīt Valsts policiju, kuras darbinieki nekavējoties ieradās notikuma vietā.

Pēc Valsts policijas darbinieku lūguma, bagāžnieks tomēr tika atvērts un tajā atradās pavisam ikdienišķas lietas – nekas aizdomīgs netika konstatēts. Savukārt uz jautājumu, kādēļ viņi vispār apstājušies ceļa malā, vīrieši paskaidroja, ka gaidot draugu.

Policijas darbinieki izrakstīja administratīvā pārkāpuma protokolu par mašīnas novietošanu tai neatļautā vietā. Pēc veiktajām pārrunām vīrieši devās prom, bet iepriekš minētais draugs tā arī neuzradās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!