Foto: Publicitātes foto

Valsts policija 27. augustā aizturējusi Aizkraukles iecirkņa policisti, kura pie stūres bija sēdusies alkohola reibumā, un, vadot automašīnu, pārsniegusi atļauto braukšanas ātrumu.

Reģionālais portāls "Staburags.lv" vēstī, ka Valsts policijas darbinieki pieķēruši savu kolēģi braucam pie stūres reibumā, pārsniedzot ātrumu un bez auto tehniskās apskates.

Valsts policijas preses pārstāve Ieva Sietniece "Staburags.lv" informēja, ka 27. augustā uz Rīgas—Daugavpils šosejas apturēta Zemgales reģiona pārvaldes Aizkraukles iecirkņa policijas darbiniece, kura braukusi savā privātajā automašīnā ar 164 kilometriem stundā lielu ātrumu. Viņai konstatēts 1,27 promiles liels alkohola reibums, un mašīnai nebija tehniskās apskates.

"Policijas darbiniece automašīnu vadīja ārpus darba laika un tika apturēta par ātruma pārsniegšanu," informējusi Sietniece.

Pret policijas darbinieci sākta disciplinārlieta, un viņa ir atstādināta no amata pienākumu pildīšanas. Papildu Sietnece portālam norādījusi, ka "šāda veida pārkāpumi policijas darbinieku rīcībā nav pieļaujami, un šādi darbinieki nevar strādāt policijā".

Aizkraukles policijas iecirkņa Kārtības policijas priekšnieks Gatis Strazdiņš apstiprinājis, ka policijas darbiniece, pret kuru sākta disciplinārlieta, ir Aizkraukles policijas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas inspektore Jeļena Pičoha.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!