Aizdomās par civilsievas nežēlīgu piekaušanu, kā rezultātā iestājusies sievietes nāve, Ventspils policija otrdien aizturējusi 23 gadus veco šīs pilsētas iedzīvotāju Ruslanu K., informēja Ventspils pilsētas un rajona policijas pārvaldes preses sekretāre Dzidra Šķute.
Ruslans K. tiek turēts aizdomās par savas 31 gadu vecās civilsievas Irinas D. piekaušanu līdz nāvei. Par to, ka sieviete sista nežēlīgi, pārliecinājušies arī policijas darbinieki. Kādā Stradiņa ielas nama dzīvoklī policisti atraduši mirušo - visu sievietes līķi klājuši zilumi, bija pārsista galva un, iespējams, lauzts žoklis. Par pārējiem nodarītajiem miesas bojājumiem varēs spriest pēc ekspertīzes veikšanas.

Nopratinot aizdomās turamo, policija noskaidrojusi, ka 29.jūlija vakarā Ruslans un Irina devušies ciemos, kur lietojuši alkoholiskos dzērienus. Ruslans naktī gājis mājās, bet viņa civilsieva palikusi viesoties. Nākamās dienas rītā Irina vēl nebija pārnākusi, tādēļ Ruslans gāja viņai pakaļ. Sišana sākusies, kad abi bija atgriezušies savā dzīvesvietā. Pašreiz ir ierosināta krimināllieta un turpinās izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!