Piektdien aizdomās par "Baltic Media Facts Latvia" direktora Kaspara Ulsta slepkavības mēģinājuma organizēšanu Rīgas Galvenās policijas pārvaldes 1.nodaļas darbinieki aizturējuši kādu 27 gadus vecu vīrieti.
Jau ziņots, ka pērnā gada 9.jūlijā Rīgā, Zvaigznāja gatves 10.nama kāpņutelpā, trīs vīrieši uzbruka Ulstam. Ulstam ieejot kāpņutelpā, viņam tika jautāts, vai viņš ir Kaspars, un pēc apstiprinošas atbildes saņemšanas Ulsts saņēma vairākus dūrienus ar nazi. Pēc uzbrukuma vīrieši aizmuka. Mediķi cietušajam konstatēja vairākas durtas brūces.

Policija ierosināja krimināllietu pēc Krimināllikuma 117.panta un 15.panta par slepkavības mēģinājumu pastiprinošos apstākļos.

Kā informēja RGPP preses centra vadītāja Ieva Zvīdre, izmeklējot uzbrukumu, šā gada 17.martā aizdomās par slepkavības mēģinājuma izpildīšanu policija aizturēja trīs vīriešus. Savukārt pēc trim diennaktīm 1975., 1966., 1970.gadā dzimušos vīriešus tiesa apcietināja līdz apsūdzības uzrādīšanai. Visi apcietinātie jau iepriekš ir bijuši policijas redzes lokā un tiesāti par smagu noziegumu izdarīšanu.

Turpinot darbu, policija piektdien aizdomās par slepkavības mēģinājumu organizēšanu aizturēja 1975.gadā dzimušo Vitāliju. Tiesa Vitāliju apcietināja uz 30 diennaktīm līdz apsūdzības uzrādīšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!