Narkotiku apkarošanas biroja darbinieki 28.janvārī kādas krimināllietas ietvaros Rīgā aizturēja 1969.gadā dzimušo Sergeju F., pie kura atrada un atsavināja lielu daudzumu narkotisko vielu, ieročus un munīciju.
Kā informēja Iekšlietu ministrijā, pie aizturētā policisti atrada 107,5967 gramus heroīna, 290 tabletes amfetamīna, 20,4742 gramus metamfetamīna un 0,9783 gramus marihuānas. Policijas darbinieki pie aizturētā atrada arī "Makarova" tipa pistoli ar divām aptverēm un 12.kalibra gludstobra bisi "Winchester" ar munīciju. Sergejs F. aizturēts Pavasara ielā, Rīgā, aizdomās par narkotisko vielu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā.

Kā sacīja Valsts policijas preses sekretārs Krists Leiškalns, aizturēšanas brīdī pie vīrieša policisti atraduši marihuānu, bet pārējās narkotikas un ieročus policija atradusi kratīšanas laikā vīrieša dzīvesvietā.

Leiškalns teica, ka vīrieša aizturēšana neesot bijusi nejaušība, jo veikta kādas krimināllietas ietvaros, kura ierosināta pagājušajā gadā. To izmeklējot, aizturēti arī vairāki citi cilvēki, pie kuriem atrasts ievērojams daudzums narkotisko vielu. Aizturētais vīrietis nodarbojies ar narkotiku realizāciju. Aizturētais ievietots Rīgas Galvenās policijas pārvaldes īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!