Foto: LETA
Aizvadītājā diennaktī Latvijā ceļu satiksmes negadījumos cietuši deviņi cilvēki. Kopumā reģistrētas 48 avārijas, portālu "Delfi" informē Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Lita Juberte.

Viens no negadījumiem noticis Talsu novada Lībagu pagastā uz Talsu apvedceļa, kur smagais transportlīdzeklis "Volvo FH" sakabē ar puspiekabi slidenos ceļa apstākļos netika galā ar transportlīdzekļa vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. Negadījumā bojāts transportlīdzeklis un cietis vadītājs, 1938.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts Tukuma slimnīcā.

Savukārt Priekulē 1949.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu "Audi A6" no dzīvojamās mājas pagalma Liepājas ielā 25 uz Aizputes ielu, nedeva ceļu velosipēdistei, 1951.gadā dzimušai sievietei, kura brauca pa galveno ceļu. Sadursmes rezultātā cieta velosipēdiste, kura nogādāta Liepājas Reģionālajā slimnīcā ar diagnozi labās kājas pēdas locītavas lūzums.

Rīgā, Sarkandaugavas iela 6 kāds 1941.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Renault" uzbrauca gājējam 1969.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar galvas sasitumu, smadzeņu satricinājumu un ķermeņa sasitumiem nogādāts Gaiļezera Klīniskajā universitātes slimnīcā.

Tāpat pagājušajā diennaktī braucot dzērumā vai narkotisko vielu iespaidā pieķerti septiņi automašīnu un seši velosipēdu vai motorolleru vadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!