Foto: Shutterstock

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 77 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 25 cilvēki un viens gājis bojā, informē Valsts policija.

Rīgas reģionā reģistrēti 28 ceļu satiksmes negadījumi, VIdzemes reģionā – 18, Latgalē – 13, Zemgalē – 12, bet Kurzemes reģionā – 6 ceļu satiksmes negadījumi.

18 personas ceļu satiksmes negadījumos cietušas Rīgas reģionā, trīs – Vidzemē, divas – Kurzemē, bet pa vienai Latgalē un Zemgalē.

Vakar, 11. jūnijā, pulksten 22.38 Smiltenes novada, Launkalnes pagastā persona, vadot kvadraciklu krita, kā rezultātā gāja bojā notikuma vietā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 505 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 187 par ātruma pārsniegšanu, 17 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un septiņi par agresīvu braukšanu.

Saskaņā ar Valsts policijas sniegto informāciju aizvadītajā diennaktī valstī notikušas divas zādzības no mājokļa – pa vienai Rīgas reģionā un Latgalē, divas velosipēdu zādzības – Rīgas reģionā un Zemgalē, kā arī trīs laupīšanas Rīgas reģionā. Tāpat Rīgas reģionā un Zemgalē katrā pieņemts viens Valsts policijas lēmums par nošķiršanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!