Foto: LETA

Aizvadītajā diennaktī reģistrēti 37 ceļu satiksmes negadījumi, kuros dzīvību zaudējuši divi cilvēki, svētdien portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākais speciālists Dairis Anučins.

Kāds vīrietis, Saldus novada Šķēdes pagastā, zaudējis kontroli pār spēkrata Audi vadību, nobraucis no brauktuves un ietriecies kokā. Autovadītājs miris notikuma vietā. Tiek ziņots, ka viņš nebija izvēlējies drošu braukšanas ātrumu.

Savukārt uz autoceļa Ulbroka- Ogre, virzienā no Ulbrokas uz Tīnūžiem, autobusa Bova vadītājs uzbraucis pagaidām nenoskaidrotai sievietei. Viņa gājusi bojā notikuma vietā.

Turpretim Daugavpilī, Vienības ielā notikusi sadursme starp automašīnām Audi un Volvo. Negadījumā cietuši, un slimnīcā nogādāti automašīnas Volvo vadītājs un automašīnas Audi pasažiere.

Savukārt Zilupes novadā kāds vīrietis nav ticis galā spēkrata VW Passat vadību, nobraucis no ceļa braucamās daļas, kā rezultātā auto apgāzies. Pēc negadījuma vadītājs nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī likumsargi sastādījuši 195 protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Tāpat policistiem izdevies pieķert 17 autovadītājus, kuri pie spēkrata stūres sēdušies alkoholisko vielu reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!