Ceturtdien Alūksnē četri jaunieši, kuri Alūksnē iedēvēti par "plikgalvju bandu" uzbrukuši Alūksnes autobusu parka "Vidlatauto" šoferim, nodarot viņam vieglus miesas bojājumus un atņemot lielu daudzumu dažādu valstu naudas.
Četri jaunieši alkohola reibumā uzbruka tālbraucēja autobusa šoferim laikā, kad viņš atgriezās mājās no darba, piekāva viņu, saplēsa apģērbu un atņēma mobilo telefonu un virsjaku, kā arī Vācijas, Polijas, Lietuvas un Latvijas naudu.

Aizdomās par šo noziegumu aizturētie jaunieši tika aizturēti neilgi pēc nozieguma izdarīšanas. Policijas izolatorā patlaban ievietoti divi 1980.gadā un divi 1978.gadā dzimuši nekur nestrādājoši jaunieši. Ierosināta krimināllieta.

Pie aizturētajiem atrasta šoferim atņemtā nauda un mantas, izņemot 700 Vācijas marku, kas vēl arvien tiek meklētas, jo aizturētie, pēc pašu teiktā, paši neatceras, kur tās likuši. Cietušajam šoferim nodarīti viegli miesas bojājumi bez veselības satricinājuma. Četriem Alūksnes policijas darbiniekiem piešķirtas prēmijas par ātro un operatīvo darbu bandas aizturēšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!