Foto: LETA
Otrdien, 8.janvārī, Jelgavā atrastais vīrieša līķis sadalīšanās stadijā ir vardarbības rezultāts, par ko apcietināts aizdomās turamais. Policija noliedz baumas par sadalīto līķi.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece informēja, ka noskaidrots, ka dzīvoklī Meiju ceļā atrastais vīrieša līķis ir saistīts ar vīrieša nāvi vardarbības rezultātā, pēc kā izmeklēšanas gaitā policija aizturēja aizdomās turamo, kuram tiesa kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu.

Sietniece noraidīja kaimiņu spriedumus par sadalīto ķermeni kā nepamatotas baumas - līķis atrasts sadalīšanās stadijā, taču tas nav bijis sadalīts gabalos. Konstatēts, ka vīrietis miris vardarbības dēļ, taču viņš nav sagraizīts.

Kā ziņots, 8.janvārī Jelgavā, kādā daudzstāvu nama dzīvoklī Meiju ceļā, atrasts vīrieša līķis, kas bijis jau sadalīšanās stadijā. Sākotnēji nelaiķa kaimiņi vietējam portālam pauda aizdomas, ka līķis bijis arī sadalīts gabalos.

Iepriekš Sietniece informēja, ka atrasts vīrieša līķis, kas dzīvoklī atradies ilgstoši un bijis jau sadalīšanās stadijā, un policija sākusi izmeklēšanu, taču citu informāciju izmeklēšanas interesēs VP iepriekš nesniedza.

Kā rakstīja reģionālais portāls "zz.lv", šā nelaiķa kaimiņi sajutuši aizdomīgu smaku, tāpēc saukuši likumsargus. Vīrietis, kura līķis uziets vienā no 74 dzīvokļiem, neesot bijis redzēts kopš pagājušā gada decembra beigām.

Vietējie iedzīvotāji portālam apgalvojuši, ka cilvēka ķermenis bija ne tikai sadalīšanās stadijā, bet arī sadalīts gabalos un salikts maisos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!