Foto: Shutterstock

Valsts policija (VP) apcietinājusi vīrietis, kurš pirms Ziemassvētkiem nogalināja savu pudeles brāli, informēja VP.

23.decembrī VP saņēmusi informāciju no kāda nama iedzīvotājiem Rīgā, Dubultu ielā, ka kaimiņu dzīvokļa durvis atvērtas un šajā dzīvoklī atrodoties līķis. Notikuma vietā ieradušie policisti un atraduši asinīm klātu vīrieti bez dzīvības pazīmēm. Izsaukts arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka noziegumu pastrādājis 1982.gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš piecas reizes sodīts par zādzībām un braukšanu alkohola reibumā. 15.janvārī vīrietis aizturēts.

Konflikts izcēlies 23. decembrī, kad vairāku cilvēku kompānija lietojusi alkoholu. Divi vīrieši sastrīdējušies, kā rezultātā vienam no viņiem nodarīti letāli miesas bojājumi.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par to soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas. Tiesa aizturētajam piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!