Foto: stock.xchng
Pagājušajās brīvdienās kādā miermīlīgā privātmāju kvartālā Teikā apdullusi narkomānu banda iebruka mājas pagalmā un sarīkoja pamatīgu kautiņu, pirmdien vēsta laikraksts "Neatkarīgā".

"Kā jau pie sestdienas mājinieki sēdējuši dārzā, cepuši gaļu, pļāpājuši, atpūtušies. Divas ģimenes - ar bērniņu, ar sunīti. Pēkšņi pagalmā ieskrējis vēl viens suņuks - pavisam jauniņš spaniels, bet tam pakaļ - divi acīm redzami salietojušies tipi. Viens no viņiem sagrābis suni aiz skausta, sāka viņu purināt un sist. Sievietes saukušas, lai izbeidz. Nu ne jau bērna klātbūtnē," notikumus atstāta laikraksts.

Pēc tam suņa mocītājs it kā aprimis un jau taisījies doties prom, bet "tajā brīdī otram tipam galvā kaut kas ne tā saslēdzies, viņš pagrābis ķieģeli, sācis kliegt, ka visus nositīs, un nācis virsū," raksta laikraksts.  

Sācies kautiņš. Mājinieki huligānus ātri vien patriekuši, bet tajā brīdī "ielas galā parādījies vesels bars - vēl kādi astoņi deviņi jaunieši, un bija skaidrs, ka nekas nav beidzies. Šie bija no tās pašas kompānijas. Jau pēc brīža visi barā dauzīja vienu no mājas vīriešiem. Otrs tikmēr centies viņu izvilkt laukā, taču vienā mirkli neuzmanīgi atvirzīja nost roku no sejas un saņēma īpaši smagu sitienu. Uzbrucēji sašķaidīja viņam degunu".

Tā kā no blakus mājām sākuši palīgā nākt kaimiņi, jaunieši grasījušies doties prom, bet pa ceļam vēl paši savā starpā sakāvušies. Pēc aculiecinieku stāstītā, vairums uzbrucēju bija narkotiku reibumā, atzīmē laikraksts.

Policija notikuma vietā ieradusies, kad incidents jau bija beidzies. Pagaidām jaunieši vēl nav notverti, norāda "Neatkarīgā".

Valsts policija šā gada pirmajos sešos mēnešos reģistrējusi 1723 noziedzīgus nodarījumus, kas saistīti ar narkotisko vielu, psihotropo vielu un jauno psihoaktīvo vielu nelegālo apriti - glabāšanu, lietošanu un tirgošanu, vēsta laikraksts.  

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!