Foto: LETA

Piektdien, no ceļa braucamās daļas nobraucot un apgāžoties vairākām automašīnām traumas guvuši un slimnīcā nogādāti trīs cilvēki, liecina Valsts policijas (VP) sniegtā informācija.

Dobeles novadā autoceļa Rīga-Skulte-Liepāja 62. kilometrā kāds vīrietis, vadot automašīnu "Ford Transit", nobraucis no ceļa braucamās daļas, kā rezultātā spēkrats apgāzies. Vīrietis pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rēzeknes novada Voronovā no ceļa braucamās daļas nobraucis un apgāzies kāda vīrieša vadītais "Volvo V70". Ceļu satiksmes negadījumā cietuši divi automašīnas pasažieri, kuri nogādāti slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki.

Rīgā, Kuldīgas ielā, kāds pagaidām nenoskaidrots automašīnas "Volvo" vadītājs izraisījis sadursmi ar automašīnu "Ford", bet pēc tam izraisījis sadursmi ar automašīnu "Lexus'' un aizbēdzis no notikuma vietas.
Negadījumā cietis "Volvo" pasažieris, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Ādažos, Gaujas ielā, notikusi sadursme starp automašīnām "Volkswagen" un "Toyota". Negadījuma traumas guvusi un slimnīcā nogādāta "Volkswagen" vadītāja.

Turpretim autoceļa Kandava-Saldus 46. kilometrā notikusi sadursme starp automašīnu ''Audi'' un spēkratu ''Volvo'', kas bijis savienojumā ar piekabi ''Schmitz''. Negadījumā cietis ''Audi'' vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Aizvadītās diennakts laikā likumsargi arī pieķēruši 11 autovadītājus, kuri pie stūres bija sēdušies reibumā, kā arī noformējuši 199 protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!