Liepājā vairāki jaunieši ar akmeņiem apmētājuši rallijā "Kurzemes 2003" braucošās automašīnas, informēja Liepājas pašvaldības policijas preses dienests.
Policijā piektdienas vakarā saņemts izsaukums, ka bariņš jauniešu Turaidas ielā ar akmeņiem met uz garām braucošajām rallija automašīnām. Ierodoties norādītajā vietā, pie kāda nama Turaidas ielā policijas darbinieki pamanījuši pulcējamies baru pusaudžu. Kad policijas ekipāža piebraukusi tuvāk, daļa pusaudžu aizbēguši, savukārt vienu puisi kārtībniekiem izdevies aizturēt.

1992.g. dzimušais Armīns S. policistiem atzinies, ka tiešām mētājies ar akmeņiem. Puisis norādījis, ka kopā ar viņu darbojušies arī 1990.g. dzimušais Artūrs L. un 1992.g. dzimušais Jānis F. Noskaidrotas arī aizbēgušo personu dzīvesvietas, un puišu vecākiem sastādīs administratīvo pārkāpumu protokolus.

Vēl viens izsaukums saistībā ar pusaudžu nerātnībām saņemts sestdien, kur vairāki pusaudži ūdens motociklistu sacensību laikā no bijušā Novatoru kluba norobežotās teritorijas Tirdzniecības kanālā metuši stikla un plastmasas pudeles. Notikuma vietā kārtībnieki aizturēja 1995.g. dzimušo Modri L., 1992.g. dzimušo Gintu K., kā arī 1993.g. dzimušo Daini B. un viņa dvīņumāsu Dainu B.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!