Kādā dzīvoklī pēc kopīgas iedzeršanas Modrim ar savu pudeles draudzeni radusies asa vārdu apmaiņa, pēc kuras vīrietis piekāva sievieti ar krāsns kruķi, ziņo “Staburags”.
Vīrietis dusmās vispirms ar kāju iespēris pa krēslu, un sieviete no tā nokritusi. Pēc tam viņš uz grīdas guļošajai sievietei kādas sešas reizes iespēris ar kāju, pēc tam viņš paņēmis krāsns kruķi un ar to apmēram desmit reižu sitis pa dažādām ķermeņa daļām, nodarot vidēji smagus miesas bojājumus — sievietei konstatēts asinsizplūdums deniņu rajonā, kreisā elkoņa kaula un kreisās kājas liela kaula lūzums. Par notikušo policija sāka kriminālprocesu.

Aizkraukles rajona tiesa vīrieti tomēr atbrīvoja no kriminālatbildības un procesu izbeidza, jo ar Valsts probācijas dienesta Aizkraukles teritoriālās struktūrvienības pārstāvja palīdzību starp abiem noslēgts izlīgums — pāridarītājs apņēmās cietušajai atvainoties un labprātīgi samaksāt 527 latus lielu kompensāciju.

Abas puses tiesā apliecināja, ka izlīgums ir noslēgts labprātīgi. Vīrietim vēl jāsamaksā arī 25 lati par advokāta pakalpojumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!