Policija pirmdien Raiskuma pagastā tikai ar šāvieniem apturēja kādu spēkratu, kurš izrādījies zagts, turklāt tajā atrastas vairākas, iespējams, zagtas mantas, portālu "Delfi" informēja policija.

Foto galerija

Pirmdienas vakarā ap pulksten 22:25 Pārgaujas novada Raiskuma pagastā uz ceļa Auciems- Kūdums - Daibe 5. kilometra automašīnas "VW Golf" vadītājs nepakļāvās policistu prasībām apturēt savu spēkratu.

To izdevies apturēt tikai ar brīdinājuma šāvienu gaisā un diviem šāvieniem automašīnas virzienā. Automašīna apturēta un aizturēts tās vadītājs - 1978. gadā dzimis Cēsu iedzīvotājs.

Policija noskaidroja, ka automašīna ir zagta Rīgā un atrodas meklēšanā, bet automašīnas salonā atrastas un izņemtas vairākas mantas, kas, iespējams, ir zagtas ilgākā laika posmā dažādās vietās Latvijā.

Zagto mantu vidū ir vairākas auto magnetolas, akustiskā sistēma, rācija, uzkarināms aizmugures laivas dzinējs, divi mobilie telefoni un vairākas citas mantas.

Policija aicina iedzīvotājus rūpīgi aplūkot attēlos redzamās mantas. Gadījumā, ja atpazīstat tās kā savu īpašumu, policija lūdz zvanīt pa tālruni 64101209 vai vērsties Cēsu iecirkņa policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!