Arī pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrētas vairākas smagas autoavārijas, kurās cietuši un bojā gājuši vairāki cilvēki.
Kā ziņots, aizvadītās brīvdienas bijušas viena no pēdējā laika traģiskākajām nedēļas nogalēm uz Latvijas autoceļiem - ar daudzām smagām avārijām, kurās gājuši bojā kopumā desmit cilvēki un vēl daudzi guvuši ievainojumus.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūra LETA uzzināja, ka vakar plkst.19.50 Madonas rajona Indrānu pagastā, autoceļa Jaunkalsnava-Lubāna 42.kilometrā, 1977.gadā dzimušais Vladimirs netika galā ar automašīnas "Nissan" vadību, nobrauca no ceļa un apgāzās.

Negadījumā cieta 1962.gadā dzimušais Jegors, 1984.gadā dzimušais Nikolajs, 1977.gadā dzimušais Sergejs un automašīnas vadītājs. Cietušie vīrieši ir Daugavpils iedzīvotāji.

Savukārt plkst.18.30 Ogres rajona Meņģeles pagastā, autoceļa Taurupe-Vecbebri 7.kilometrā, 15 gadus veca jauniete ar automašīnu "Honda Civic" neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, bīstamā pagriezienā netika galā ar automašīnas vadību, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Negadījumā cieta automašīnas vadītāja, kā arī 1968.gadā dzimušais Artūrs un 1984.gadā dzimušais Māris.

Plkst.5.50 Cēsu rajonā, autoceļa Līgatnes papīrfabrika-Asaru ezers-Nītaure 2.kilometrā, 1961.gadā dzimusī Raisa ar automašīnu "Audi 80" nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Negadījumā cieta sieviete un divi pasažieri - 1988.gadā dzimušais Raimonds un 1980.gadā dzimušais Sergejs.

Policijā aģentūra LETA uzzināja, ka kopumā aizvadītajā diennaktī notikuši 146 ceļu satiksmes negadījumi, tai skaitā 13 ar cietušajiem. Divās avārijās bojā gājuši arī cilvēki.

Kā ziņots, vakar no rīta Bauskas rajonā, uz autoceļa Rīga-Bauska, bojā gāja kāds 50 gadus vecs BMW vadītājs, kura automašīna sadūrās ar kravas automašīnu.

Savukārt naktī uz pirmdienu automašīna "Mitsubishi" pie Varakļāniem ietriecās kokā, kā rezultātā divi cilvēki gāja bojā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!