Foto: DELFI

Piektdien Latvijā reģistrēti 109 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem 24 avārijās cietuši cilvēki. Kā informē Valsts policija, kopumā piektdien uz ceļiem cietuši 35 cilvēki, bet viena persona gājusi bojā.

Traģiskais negadījums noticis Zilupes novada Lauderos, kur 1969. gadā dzimis vīrietis, vadot "Audi A6" un atrodoties 2,35 promiļu alkohola reibumā (2,35 promiles), uzbrauca ceļa malā stāvošam auto, nāvējoši traumējot vienu no tai blakus esošajiem cilvēkiem un ievainojot otru.

Dzērušais šoferis ietriecies "VW Passat" markas auto. Bojāgājušais ir 1984.gadā dzimis vīrietis, bet 1986.gadā dzimušam vīrietim sniegta medicīniskā palīdzība.

Daugavpilī, Viestura ielā, kāds 1978.gadā dzimis autobusa "Solaris Urbino" šoferis, uzsākot kustību, aizķēra uz trotuāra esošus bērnu ratiņus. Negadījumā cietis 2012.gadā dzimis zēns.

Mazs bērns cietis arī negadījumā Rīgā, kad Ulbrokas ielā sadūrās 1993.gadā dzimuša šofera vadīts BMW un 1986.gadā dzimušas sievietes "Volvo". Traumas guvusī 2013.gadā dzimusī meitenīte nonākusi slimnīcā.

Kā vēstīts, vēlā piektdienas vakarā uz Tallinas šosejas, pie Gaujas tilta, sadūrušās četras automašīnas. Negadījumā cietuši deviņi cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!