Atrasts vīrieša līķis, kurš, iespējams, stūrējis auto, kas trešdien Bērzgalē iebrauca upē, paņemot divu cilvēku dzīvības.

Vīrieša līķis no upes izvilkts aptuveni pulksten 14. Ekspertīze noteiks, vai vīrietis noslīcis, vai nosities triecienā.

Policijā portālam "Delfi" iepriekš paskaidroja, ka pēc cietušo liecībām ir noskaidrota iespējamā šofera personība un viņu sāka meklēt. Notikuma vietā strādāja ūdenslīdēji un 1986.gadā dzimušo vīrieti meklēja arī tuvējā apkaimē.

Portāls "Delfi" jau rakstīja, ka trešdien ap pulksten 18:10 Rēzeknes novada Bērzgales pagastā automašīnas "Mazda" vadītājs, braucot pa grunta ceļu, netika galā ar spēkrata vadību un iegāzās upē. Negadījumā gāja bojā 16 gadus veca meitene un 19 gadus vecs puisis.

Savukārt 14 gadus vecs zēns un 17 gadus veca meitene ir nogādāti slimnīcā. Portāla "Delfi" ziņas liecina, ka mirusī meitene un cietušie jaunieši ir no vienas ģimenes.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) portālam "Delfi" pastāstīja, ka trešdien glābēji ar vinču izvilka auto no upes un tikai tad izdevies atbrīvot bojāgājušos. Trešdien vakarā meklēts piektais jaunietis un viņa meklēšana turpinājās arī ceturtdien.

Glābēji pieļāva, ka puisis triecienā varētu būt izmests no auto.

Automašīna bijusi ar nereģistrētiem numuriem.

Sākts kriminālprocess par noziedzīgu nodarījumu pret satiksmes drošību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!