Netālu no veikala "Tallinn" īpašnieka Eduarda Baburga slepkavības vietas Rīgā, Ozolciema ielā, policija atradusi iespējamo slepkavības ieroci - Makarova sistēmas pistoli ar klusinātāju.
Noskaidrojies, ka pistole nozagta 1992.gadā, pastāstīja Valsts policijas preses sekretārs Krists Leiškalns. Leiškalns atzina, ka policija atrasto ieroci saista ar slepkavību, taču sīkāku informāciju atturējās sniegt.

Policija arī atklājusi, ka nogalinātajam uzņēmējam pazudusi soma, un ierosinājusi krimināllietu par slepkavību laupīšanas nolūkā.

BNS jau informēja, ka Baburgu nošāva pirmdien pēc plkst.19 Ziepniekkalna autostāvvietā pie ēkas Ozolciema ielā 14. Viņam trāpīts galvā un krūtīs. Policija sākotnēji izvirzīja trīs nozieguma versijas - biznesa nesaskaņas, personīgie iemesli vai slepkavība laupīšanas nolūkā.

"Lursoft" datu bāze liecina, ka Baburgam SIA "Tallinn" pieder 51% jeb 75 480 lati un viņš ir arī tās direktors. Baburgs ir lielākais SIA ieguldītājs, pārējiem pieciem dalībniekiem tajā pieder līdz 21 tūkstotim latu.

SIA "Tallinn" pamatkapitāls ir 148 000 latu, un uzņēmums apsaimnieko tirdzniecības centru Juglā, Brīvības ielā 409, kā arī Juglas tirgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!