Trešdien Rīgas apgabaltiesa noraidīja advokāta Egona Rusanova lūgumu mainīt drošības līdzekli Ludvigam Antonovam, kurš tiek turēts aizdomās par daudzfunkcionālās halles "Arēna Rīga" līdzīpašnieka Igora Ivanova sievas Ellas slepkavību. Aizdomās turētais tiek atstāts apcietinājumā.
Antonova advokāts Egons Rusanovs pēc tiesas lēmuma paziņošanas žurnālistiem norādīja, ka tiesa uzskatīja - pašreizējā lietas stadijā Antonovs ir paturams apcietinājumā.

Pats aizdomās turamais sevi par vainīgu neuzskata.

Drošības līdzeklis - apcietinājums - Ludvigam Antonovam piemērots uz nenoteiktu laiku. Šis tiesas lēmums nav pārsūdzams, taču, kā norādīja advokāts, pēc četrām nedēļām var lūgt tiesu pārskatīt drošības līdzekli.

Portāls "Delfi" jau rakstīja, ka naktī uz 7.janvāri Garkalnē nošauta daudzfunkcionālās halles "Arēna Rīga" līdzīpašnieka Igora Ivanova dzīvesbiedre Ella. Policija aizdomās par slepkavības pastrādāšanu aizturējuši 1957.gadā dzimušo Antonovu.

Uzsākts kriminālprocess par slepkavību pastiprinošos apstākļos. Policijas darbinieki izvirzījuši divas versijas par slepkavības iemesliem - vai nu tas bijis laupīšanas uzbrukums, vai arī slepkavība saistīta ar sievietes uzņēmējdarbību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!