Dobeles rajona tiesa otrdien par Dobelē noslepkavotās meitenītes Diānas Kozlovskas slepkavību aizdomās turētajam viņas mātes 1952.gadā dzimušajam draugam Andrejam Kuļijevam atstāja spēkā sākotnēji piemēroto drošības līdzekli - apcietinājumu, informēja tiesā.
Jau ziņots, ka par Diānas noslepkavošanu aizdomās turētajai meitenītes mātei Baibai Kozlovskai procesa virzītājs oktobra beigās nolēma mainīt drošības līdzekli no apcietinājuma uz policijas uzraudzību, informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākā inspektore Linda Neimane.

Līdz tam Baiba Kozlovska ar Dobeles rajona tiesas izmeklēšanas tiesneša 21.septembra lēmumu atradās apcietinājumā. Viņa šo lēmumu pārsūdzēja, taču Zemgales apgabaltiesa to noraidīja.

Jau ziņots, ka 1997.gadā dzimusī Diāna no mājām Dobelē, K.Barona ielā 2, izgāja 14.augustā. Viņas mirstīgās atliekas tika atrastas 8.septembrī netālu no dzīvesvietas.

Zināms, ka policija meitenes dzīvesvietā iepriekš veikusi kratīšanu un atsavinājusi vairākus priekšmetus, kas varētu palīdzēt atrisināt meitenes slepkavību.

Ekspertīzes varētu noteikt, vai uz policijas atsavinātajām mantām ir meitenes DNS.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!