Kāds 1945.gadā dzimis vīrietis pēc nedēļu ilgas atrašanās apcietinājumā vakar Jūrmalas policijas pārvaldes darbiniekiem atzinies sava kaimiņa noslepkavošanā 7.oktobra vakarā, policija atradusi arī slepkavības ieroci, pastāstīja policijā.
Jāatgādina, ka aizvadītās nedēļas pirmdienā Jūrmalā, Miera ielā, kādas mājas pagalmā tika nošauts 1956.gadā dzimušais Valērijs. Neilgi pēc tam, kad Valērijs bija izgājis mājas pagalmā, viņa sieva izdzirdējusi šāvienu. Izsteidzoties no mājas, viņa ieraudzījusi, ka vīrs ar šautu brūci vēderā guļ pie ieejas durvīm. Nekavējoties izsaukta ātrā medicīniskā palīdzība, tomēr, kamēr mediķi ieradušies, vīrietis no gūtā ievainojuma mira.

Aizdomās par slepkavību policijā jau tajā pašā vakarā aizturēja nošautā vīrieša kaimiņu. Sākotnēji aizturētais kategoriski noliedza savu saistību ar slepkavību, bet vakar viņš atzinies, ka noslepkavojis kaimiņu.

Vīrietis arī atklājis, kur paslēpis slepkavības ieroci, - pistoli "TT" policisti atraduši vairākus kilometrus no nozieguma vietas, apraktu Dzintaru pludmalē. Pēc sākotnējās informācijas, kaimiņi jau ilgstoši viens pret otru izjutuši savstarpēju nepatiku, kuras dēļ liktenīgajā vakarā arī noticis noziegums. Policija noskaidro, vai apcietinātais vīrietis nav izdarījis vēl kādus likumpārkāpumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!