Foto: DELFI
Svētdien Aucē automašīna "BMW" nobrauca no ceļa, ietriecās apgaismes stabā un tad ietriecās noliktavas sienā. Cituviet Auces novadā pirmdienas naktī kāds auto ietriecās kokā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka ap plkst.19.45 Aucē, Lielauces ielā, pagaidām neidentificēts vadītājs ar automašīnu "BMW 730" nenoskaidrotos apstākļos nobrauca no ceļa, ietriecās apgaismes stabā un iebrauca minerālmēslu noliktavas sienā. No avarējušās automašīnas slimnīcā ar dažādām traumām nogādāts 1983.gadā dzimušais autovadītājs, 1985.gadā un 1988.gadā dzimuši pasažieri.

Kā informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece, 16.maija naktī ap plkst.3.40 Auces novada Bēnes pagastā, autoceļa Bēne-Ukri otrajā kilometrā, kāds 1990.gadā dzimis jaunietis, vadot automašīnu "Audi 80", nenoskaidrotos apstākļos nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Negadījuma rezultātā bojāta automašīna, bet vadītājs un 1985.gadā dzimušais pasažieris nogādāti Dobeles un apkārtnes slimnīcā. Policija noskaidro negadījuma apstākļus.

Savukārt svētdien ap plkst.17.30 Ērgļu novadā, autoceļa Ērgļi-Jumurda 7.kilometrā, automašīna "Audi A6", kuru vadīja pagaidām neidentificēts autovadītājs, nobrauca no ceļa un apgāzās. No avarējušās automašīnas ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti 1985.gadā, 1988.gadā un 1991.gadā dzimuši vīrieši.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 23 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem piecās avārijās cieta cilvēki.

Rīgas reģionā reģistrēti deviņi ceļu satiksmes negadījumi, no tiem vienā negadījumā cietis cilvēks.

Pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 29 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No aizturētajiem septiņi bija automašīnu vadītāji, 22 - velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā aizturēti 15 šādi likumpārkāpēji - četri autovadītāji un 11 velosipēdu un mopēdu vadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!