Rēzeknes rajonā svētdienas vakarā automašīna VAZ ietriecās zirga pajūgā un nogalināja kučieri, pastāstīja ceļu policijā.
Rēzeknes rajona Bērzgalē, uz autoceļa Rēzekne-Kārsava, svētdien plkst.21.10 automašīnas VAZ vadītājs Aleksandrs A. (1959) ietriecās tajā pašā virzienā braucošajā zirga pajūgā. Pajūgs nebija aprīkots ne ar kādiem gaismu atstarojošiem elementiem un līdz ar to tumsā nebija pamanāms. Avārijā traumas guvuši divi zirga pajūga pasažieri - Valdis P. (1968) un Jevgēnijs B. (1958), bet bojā gājis pajūga vadītājs Ivans V. (1949).

Madonas rajonā uz autoceļa Madona-Cēsis Alvis P. (1979), piektdien plkst.15.07 vadot automašīnu "Ford Escort" pa slidenu ceļu, sānslīdes dēļ sadūrās ar automašīnu "Opel", kuru vadīja Jānis P. (1935). Avārijā traumas guva "Opel" vadītājs un pasažiere Ārija P. (1948), smagā stāvoklī Madonas slimnīcas reanimācijas nodaļā ievietots "Ford" vadītājs, bet "Ford" pasažiere Anita R. (1959) no gūtajām traumām gāja bojā.

Jelgavas rajonā, autoceļa Jelgava-Kalnciems 7. kilometrā sestdien plkst.4.45 Aigars N. (1980.g.), vadot automašīnu "Volvo 740", būdams alkohola reibumā, nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Vadītājs ar labā augšstilba un apakšstilba lūzumu ievietots Jelgavas slimnīcā.

Aizvadītajās brīvdienās kopumā Latvijā reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem, no tiem 16 avārijas Rīgā. Kopumā negadījumos 71 cilvēks ievainots, pieci gājuši bojā. Avārijās traumas guvuši pieci bērni. Viena automašīna uzbraukusi bērnu ratiņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!