Svētdien vakarā Igaunijas vidienē pie Merjamā uz Tallinas-Pērnavas šosejas, saduroties četrām automašīnām, notikusi autokatastrofa, kurā gājuši bojā trīs Latvijas pilsoņi, bet vēl trīs cilvēki ievainoti.
Pēc Rietumigaunijas policijas prefektūras sniegtajām ziņām, avārija notikusi svētdien plkst.17.56 Tallinas-Pērnavas-Iklas šosejas 75 kilometrā Merjamā pagastā.

Policija ziņo, ka automobilis "Audi 100", kuram bijuši Latvijas reģistrācijas numuri, braucot no Tallinas, pārsviedies pretējā ceļa joslā, jo vadītājs Viktors zaudējis kontroli pār automašīnu, apdzenot citu spēkratu.

"Audi" sadūries ar pretimbraucošo "Toyota Avensis", bet pēc tam vēl ar divām automašīnām - "Renault Traffic" un "Honda Prelude".

"Audi" vadītājs Viktors, kā arī divi pasažieri - Viktors un Sergejs - miruši notikuma vietā, bet "Audi" pasažiere Solvita nogādāta Pērnavas slimnīcā.

Avārijas aculieciniece stāstīja, ka Latvijas automobilim neesot bijušas ziemas riepas.

Ceļu policijas biroja priekšnieks Edmunds Zivtiņš sacīja, ka ceļi ziemā visur ir vienādi. Ne vienmēr drīkst braukt ar maksimālo atļauto ātrumu, jo jāņem vērā situācija uz ceļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!