Foto: LETA

Satiksmes negadījumā uz autoceļa Tīnūži - Koknese sestdienas rītā cietuši trīs cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Divus cietušos VUGD pārstāvji atbrīvojuši, izmantojot hidrauliskos instrumentus. Savukārt viens cietušais no automašīnas izkļuvis pats saviem spēkiem. Cietušie nodoti mediķu aprūpē. Satiksmes negadījums noticis autoceļa 39 kilometrā. Informāciju par notikušo VUGD saņēmis pulksten 06:41.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sanita Malēja pastāstīja, ka negadījumā cietuši trīs vīrieši, kuri ar dažādiem lūzumiem nogādāti slimnīcā. Avārijā cietušam 31 gadu vecam vīrietim konstatēts galvas smadzeņu satricinājums un potītes lūzums, 26 gadus vecam vīrietim - rokas un potītes lūzums, bet 40 gadus vecam vīrietim - ribu lūzumi un krūškurvja trauma.

Savukārt Saldus novada Kursīšu pagastā piektdienas vakarā vieglā automašīna ietriekusies kokā. Negadījumā cieta tās vadītājs, kura atbrīvošanai no transportlīdzekļa vraka, VUGD pielietojis hidrauliskos instrumentus. Vadītājs nodots mediķiem.

Kopumā diennakts laikā VUGD reaģējis uz 39 notikumiem, no kuriem 19 bija saistīti ar ugunsgrēkiem, bet 17 - ar glābšanas darbiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!