Foto: PantherMedia/Scanpix
Pirmdien Rīgā, kāds nenoskaidrots satiksmes autobuss sabiedriskā transporta pieturā "Kvēles iela" uzbraucis kādai sievietei, kurai durvīs bija iespiesta roka un viņa vilkta pa zemi. Sieviete nogādāta slimnīcā, kur vēlāk no gūtajām traumām mirusi, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis Rīgā, Murjāņu ielā. Sieviete bija dzimusi 1946.gadā. Patlaban nav noskaidrots nedz sievietei liktenīgais autobuss ne tā vadītājs.

Pirmdien dažādos negadījumos visā Latvijā cietuši vairāki gājēji un velosipēdisti.

Kopumā reģistrēti 59 ceļu satiksmes negadījumi. Par ātruma pārsniegšanu noformēti 224 administratīvo pārkāpumu protokoli.

Uzņēmuma "Rīgas satiksme" preses pārstāvis Viktors Zaķis portālam "Delfi" sacīja, ka pirmdienas pievakarē policija vērsusies uzņēmumā ar lūgumu palīdzēt noskaidrot lietas apstākļus, tāpēc arī "Rīgas satiksme" šobrīd skaidro, vai negadījumā iesaistītais ir tieši uzņēmuma autobuss. Šobrīd to apstiprināt uzņēmuma pārstāvis vēl nevarēja.

Zaķis papildināja, ka neesot arī īstas skaidrības par notikušā apstākļiem, proti, neesot skaidrs, kas un kā īsti negadījuma brīdī noticis.

Tagad pārbaudes gaitā visi apstākļi tiekot skaidroti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!