Rīgā, Vienības gatvē, otrdien automobilis "Mercedes Benz" uzbrauca gājējai un no notikuma vietas aizbrauca, informēja ceļu policijas pārvaldes speciāliste Liāna Šeikovska.
Aptuveni sešdesmit gadus vecā gājēja notikuma vietā gāja bojā, bet automobiļa vadītāju un bojāgājušās sievietes personu noskaidro policija.

Kopā Latvijā aizvadītajā diennaktī reģistrēti septiņi ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem, no kuriem četri notikuši Rīgā. N egadījumos cietuši divi autovadītāji, četri gājēji, tostarp arī viens bērns, viens gājis bojā, cietis arī viens velosipēdists.

Kuldīgā otrdien automašīna "Nissan Bluebird", kuru vadīja iereibušais Jevgēņijs I. (1973), notrieca riteņbraucēju un no notikuma vietas aizbrauca. Velosipēdists Zigurds B. (1936) ar smadzeņu satricinājumu un ķermeņa sasitumiem ievietots Kuldīgas slimnīcā.

Savukārt Tukuma rajona Engurē automašīna "VW Passat", kuru vadīja Artūrs P. (1973), notrieca kādu 1935.gadā dzimušu gājēju, kurš tieši mašīnas priekšā šķērsoja ceļu. Cietušais ar labās kājas lūzumu nogādāts Tukuma slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!