Foto: DELFI

Sestdien Aglonas novada Kastuļinas pagastā ceļu satiksmes negadījumā, ietriecoties stabā, gājis bojā vīrietis, informē Valsts policija.

Kā informē Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse, Kastuļinas pagasta Silišikos ar automašīnas "Audi A6" vadību galā netika 1993.gadā dzimis vīrietis, kā rezultātā spēkrats ietriecās stabā.

Vīrietis no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā.

Pagājušajā diennaktī reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem sešos cietuši kopumā 8 cilvēki, bet viens gājis bojā.

Dobeles novada Bikstu pagastā, ceļa Rīga-Liepāja 70.kilometrā 1990.gadā dzimis vīrietis, vadot "Audi 80" iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar kravas automašīnu "Volvo FH", kuru vadīja 1978.gadā dzimis vīrietis.

Sadursmes rezultātā vieglā automašīna aizdegusies, savukārt kravas auto apgāzusies. Pēc negadījumā gūtajām traumām smagā stāvoklī slimnīcā nogādāts "Audi 80" vadītājs.

Cēsīs, Noliktavas ielā 1938.gadā dzimis vīrietis, vadot "Ford Sierra", uz gājēju pārejas uzbrauca 1993.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar sasitumiem nogādāts slimnīcā.

Savukārt Aizputes novadā vakar 1995.gadā dzimis mopēda "Kwang Yong" vadītājs autoceļa Aizpute-Kalvene 3.kilometrā, veicot apgriešanās manevru, nepārliecinājās par tā drošību, rezultātā izbraucot no autobusa pieturas nedeva ceļu automašīnai "Isuzu", kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis.
Mēģinot izvairīties no sadursmes, mopēda vadītājs iebrauca grāvī.

Negadījumā cieta mopēda vadītājs un mopēda pasažieris, 1990.gadā dzimis vīrietis. Abi cietušie nogādāti slimnīcā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 47 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 11 no tiem bija autovadītāji, 36 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 12 transportlīdzekļu vadītāji, no kuriem 3 bija autovadītāji, bet 9 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. 11 dzērājšoferi noķerti Zemgales reģionā, 9- Vidzemes, savukārt Latgalē aizturēti astoņi pārkāpēji, bet Kurzemē - septiņi.

Par ātruma pārsniegšanu valstī izrakstīti 237 protokoli, tajā skaitā Rīgas reģionā - 103.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!