Trešdien pulksten 20.55 avārija ar sešiem cietušajiem, no kuriem trīs ir nepilngadīgi, notikusi Burtnieku pagastā uz ceļa Valmiera - Matīši, Īguma krustojumā pie pagrieziena uz Burtniekiem.

Negadījums noticis brīdī, kad 1991. gadā dzimis Ērģemes pagasta iedzīvotājs, kas vadījis automašīnu "Nissan" bez transportlīdzekļa vadītāja tiesībām, izbraucis uz galvenā ceļa tieši automašīnas "Mazda" priekšā, kuras vadītājam, 1977. gadā dzimušam vīrietim, bija braukšanas priekšroka.

Sadursmē cietuši un slimnīcā nogādāti pieci automašīnas "Mazda" pasažieri, vienas ģimenes locekļi - automašīnas vadītājs, 1980. gadā dzimusi sieviete, divus un septiņus gadus veci bērni, kā arī 1990. un 1993. gadā dzimušas jaunietes. Viena no cietušajām jaunietēm sēdējusi automašīnā "Nissan", kuras vadītājs izraisījis avāriju. Automašīna "Nissan" bijusi bez valsts reģistrācijas numura zīmēm un pēdējo tehnisko apskati izgājusi 2003. gadā.

Par notikušo avāriju uzsākts kriminālprocess. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, cietušie nav guvuši smagas traumas un viņu dzīvībai briesmas nedraud.

Cietušie ir no Rīgas, Mazsalacas un Bērzaines pagasta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!