14.maijā, Aizkrauklē divu automašīnu sadursmē uz šosejas Rīga-Daugavpils bojā gājis Aizkraukles domes deputāts, Aizkraukles rajona slimnīcas traumatoloģijas-ķirurģijas nodaļas vadītājs Ivars Ārgulis. Negadījumā cietis vēl viens cilvēks.
Aizkraukles slimnīcas direktors Ēriks Vizulis, kurš bija Ārguļa skolnieks un draugs, bojā gājušo raksturoja kā ļoti aktīvu, ar lielām darba spējām apveltītu cilvēku, kuram nekad nav bijis miera. Ārgulis pat esot teicis, ka kapā varēs izgulēties. "Tagad tā tiešām būs," skumji atzina Vizulis.

Slimnīcas direktors apliecināja, ka, visticamāk, Ārgulis bijis vainīgs negadījuma izraisīšanā, tomēr atzīmēja, ka, iespējams, tas noticis tieši lielās slodzes dēļ. Ārgulis bijis ļoti norūpējies par savas 94 gadus vecās mātes veselības stāvokli un "visu laiku atradies tādā kā skrējienā".

Ārgulis darbu Aizkraukles slimnīcā sācis 1971.gadā, bet 70.gadu beigās pārkvalificējies par traumatologu.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vadītāja Kristīne Mežaraupe, negadījums noticis ap plkst.12.40.

Automašīnas "Volvo V70" vadītājs, 1941.gadā dzimušais Ivars, izbraucot no šosejas sānceļa, nedeva ceļu pa šoseju braucošajai automašīnai automašīna "BMW 324", kuru vadīja 1984.gadā dzimušais Ēriks.

Automašīnai "Volvo" izbraucot uz ceļa, notika sadursme.

Abu automašīnu vadītāji tika nogādāti slimnīcā, kur ap plkst.16 no gūtajām traumām Ārgulis miris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!