Šodien, 22.decembrī, Bauskas rajonā pie Žagarkalna plkst.10 saskrējušies mikroautobuss "Renault Trafic" un kravas automašīna "Mercedes Benz", negadījumā bojā gājuši trīs cilvēki un vēl trīs cietuši.
Kā informēja Bauskas rajona policijas pārvaldē, negadījumā uz autoceļa Rīga - Bauska - Lietuvas robeža Codes pagastā bojā gājušie ir mikroautobusa vadītājs un divi pasažieri. Kravas automašīna reģistrēta Lietuvā. Kā paskaidroja Bauskas ātrās medicīniskās palīdzības stacijā, no negadījuma vietas uz slimnīcu nogādāti vēl trīs cilvēki, taču viņu veselības stāvokli pašlaik mediķi vēl nevarēja raksturot.

Savukārt, apmēram plkst.8 Rīgas rajonā uz autoceļa Rīga - Sigulda uz Lorupes tilta notika ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistītas četras automašīnas. Viens vīrietis gājis bojā, savukārt 15 gadus vecs jaunietis nogādāts slimnīcā.

Siguldas ātrās medicīniskās palīdzības stacijā uzzināja, ka notikuma vietā gājis bojā kāds vīrietis, kura personību pagaidām nav izdevies noskaidrot, savukārt uz slimnīcu ar krūškurvja sasitumiem nogādāts kāds 15 gadus vecs jelgavnieks.

Kā sacīja Rīgas rajona policijas pārvaldes preses sekretāre Ingūna Gaile, negadījums noticis apmēram plkst.8, tomēr pagaidām viņa vēl nevarēja pateikt, kādas automašīnas cietušas un kā vainas dēļ noticis negadījums, jo policija vēl strādā notikuma vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!