Talsu rajonā trešdienas vakarā kokā ietriekusies vieglā automašīna un bojāgājuši visi četri automašīnā braukušie, kuru personības pagaidām nav noskaidrotas.
Valsts policijas Preses nodaļā pastāstīja, ka avārija notikusi plkst.22.45 Rojas pagastā, ceļa Tukums-Ķesterciems-Mērsrags-Kolka 93.kilometrā.

Pēc policijas rīcībā esošajām ziņām, auto "Opel Omega" šoferis neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, auto ceļa līkumā nobraucis no ceļa un ietriecies kokā. Visi auto braukušie miruši pirms mediķu un policijas ierašanās.

Talsu rajona ceļu policijas priekšnieka vietnieks Dainis Kronentāls, kurš ceturtdienas rītā kopā ar ekspertu grupu devās uz notikuma vietu, pastāstīja, ka avārija notikusi būtiski pārsniegtā braukšanas ātruma dēļ - riteņu pēdas liecina, ka auto ceļa līkumā, pilnīgi nemaz nebremzējot, turpinājis ceļu taisni, līdz ietriecies paresnā bērzā.

Bojāgājušie ir apmēram 18 līdz 25 gadus veci jaunieši - auto priekšējos sēdekļos braukuši puiši, bet aizmugurē sēdējušas meitenes. Kronentāls pieļāva, ka jaunieši bijuši ceļā uz pikniku, kā arī neizslēdza varbūtību, ka pa ceļam lietots alkohols - par to liecina automašīnā atrastās saplīsušās alus un liķiera "Šarlote" pudeles, desiņas un citas atpūtai brīvā dabā raksturīgas lietas.

Lai gan drošības jostas neviens no bojāgājušajiem nebija lietojis, visi viņi pēc ietriekšanās ceļmalas bērzā palikuši sēžam mašīnā. Viņu personību noskaidrošanu apgrūtina apstāklis, ka ne pie viena no jauniešiem nav atrasti nekādi personu apliecinosi dokumenti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!